opc_loader

d'Harmonie daagt je uit met verschillende #challenges

In de geschenkpakketten van d'Harmonie Asse zit letterlijk en figuurlijk muziek. 

KLIK HIER om jouw exclusief pakket te bestellen

In elk pakket zit een luxueuze metalen kazoo, het meest universele muziekinstrument ter wereld, met een instructiekaartje. Vanaf 6 december krijg je van ons elke 2 weken een leuke challenge, dan weer een nieuw nummer om je zoet te houden tijdens de lockdown. Na de coronacrisis organiseren we een (zomer)event waarbij ons kazoo-orkest zal optreden met d'Harmonie. 

#kazoochallenge #staysafe #muziekvanuitmijnkot #dharmonieasse #harmoniechallenge #iedereenmuzikant

 

#harmoniechallenge 3 - Doe alsof... #pretendinstrument

Doe alsof je muziek speelt op een alledaags voorwerp (bijv. kam, potten en pannen, een jas, enz.) en maak er een filmpje van op een leuke melodie.
Post je filmpje op de Facebookpagina van d'Harmonie of stuur het resultaat in per mail.

 

#harmoniechallenge 2 - Jerusalema

Het resultaat van onze Jerusalema challenge mag er zijn. Klik op de video om ons filmpje te bekijken.
Zin om jouw beste dansmoves alsnog boven te halen? Maak een filmpje op de tonen van onze video en post je filmpje op de Facebookpagina van d'Harmonie of stuur het resultaat in per mail.
#harmoniechallenge 1 - Zie ginds komt... de KAZOO

 

Maak een parodie op ons filmpje, maak je eigen KAZOO-versie of een gek filmpje waarbij je "muziek maakt" op een alledaags voorwerp (bijv. een kam, rietje, ...). Ga compleet los, post je filmpje op YouTube, Facebook of TikTok en tag d'harmonie in het resultaat met de hashtags #dharmonieasse en #harmoniechallenge. Je mag het resultaat ook altijd posten op de Facebookpagina van d'Harmonie of insturen per mail. Veel (muziek)plezier!