opc_loader
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat: 1

Culturele activiteiten in tijden van...


Om de verspreiding van het virus in te dijken, nam de federale overheid enkele ingrijpende maatregelen. Die maatregelen hebben verstrekkende gevolgen voor de cultuursector en aldus ook voor de muziekverenigingen. VLAMO, de Vlaamse Amateurmuziekorganisatie bundelt alle maatregelen en info voor de sector op haar website: vlamo.be. Klik op de link voor de meest recente info.
Lees meer

VLAMO tegen corona


Muziek ontspant en verbindt. Samen musiceren in een vereniging of met vrienden heeft een belangrijke sociale functie. Je kan je passie samen beleven en delen met anderen en nadien een babbeltje slaan en/of een glas drinken. Maar in tijden van corona (COVID-19)  werden deze activiteiten noodgedwongen stopgezet om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Nu fase 3 van het afbouwplan ingaat, is het niet voor iedereen even duidelijk wat kan en wat niet. Daarom geeft VLAMO (Vlaa...
Lees meer

Nuvo jSAX demo


De Nuvo jSAX volgt de traditionele saxofoon vingerzetting en maakt het mogelijk voor kinderen om reeds op jonge leeftijd het embouchure en saxofoongevoel te ontwikkelen. Het heeft een verrassend zachte klank en is plezierig om te spelen, zelfs voor meer gevorderde saxofonisten. De jSAX bestaat in verschillende kleurrijke uitvoeringen.
Lees meer

pBuzz demo door de notenfabriek


De pBuzz. Het ideale instrument om je eerste muzikale stapjes te zetten.  Bekijk snel de demo en ontdek hem nu !!!
Lees meer
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat: 1